Nyhedsbrev juli 2018
 
Sommeren er over os, og det er i en sådan grad at den ikke vil slippe igen.
Er det så godt eller skidt.
Mange synes sikkert det er fantastisk, at kunne tage til stranden hver dag og bade, og isboderne og cafeerne har vel kronede dage.
Der bliver udstukket forbud mod at grille, og vi må nærmest heller ikke vande blomster i haverne mere.
Sankt Hans blev også aflyst, men heldigvis blev der indsat busser til Bloksbjerg, for afsted skulle hun jo  
Landmændene kan blot se på at deres afgrøder visner mere og mere ned, og chancerne for at få en blot nogenlunde god høst er efterhånden ikke eksisterende.
 
Men vigtigst af alt ville nogle folk mene, jamen så har golfbanerne det heller ikke godt, vi beder også hver dag til at der må komme lidt fra oven. De forskellige vejrudsigter lover hele tiden lidt, men fakta er der ikke er kommet noget længe.
I Dragør er vi ikke omfattet af et forbud, der gør at vi ikke må vande, grunden til dette er fordi vi vander med overfladevand, dvs. regnvand som fylder søerne, og som vi efterfølgende tømmer igen, det er der ingen restriktioner på, og der kan derfor heller ikke laves et forbud mod det.
 
Det er selvfølgelig på sin vis dejligt, men værre er det at vi efterhånden ikke har ret meget mere vand i søerne, og ikke kan hente noget op fra en boring. Vi har kun det vand i søerne til rådighed der nu er, og når de er tømt så er det slut.
 
Vi kan ikke sætte dato på hvornår vi ikke har mere vand til at vande med, men mit bedste bud vil være alt fra et par dage til et par uger.
 
Derfor vil i desværre også opleve at par 3 banen ikke bliver vandet mere, og teestederne kun bliver vandet meget nødtørftigt, og det er ren og skær med henblik på at spare mest muligt, på de sidste dråber vi har tilbage. Jeg mindes ikke vi nogensinde har haft så længerevarende en tørke, og derfor er situationen også meget kritisk.
 
Vi møder heldigvis fuld forståelse for det, når vi møder jer ude på banen, og alle vores kollegaer i golfbranchen har det heldigvis på samme måde, der er en bred enighed om at denne sommer har været speciel, og hvis vi tænker på sommeren sidste år, ja så er det meget svært at sammenligne
 
Vi håber at i alle sammen trods det varme vejr, og den ekstreme tørke får spillet noget golf.

Vi ses på banen

Med venlig hilsen
Nicholas
 

© Copyright 2019 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |