Holdet, som lørdag hjemme besejrede Korsør uden John Davies

Hillerøds bedste herrehold har ikke tabt en hjemmekamp i umindelige tider, men... en gang måtte det jo komme ??Så da Dragørs førstehold kom på besøg søndag stod den rekord ikke længere.
Eftrer at have besejret Korsør 10-8 hjemme lørdag blev det til en ny succesdag med nogle forrygende matcher.
Vi fik godt fat i formiddagens foursomes og førte 4-2 inden frokost, så hvis vi kunne finde 3 single sejre, så ville den være hjemme. Første point kom da Henrik Langkilde spillede en helt fantastisk match. Henrik førte med 4, indtil modstanderen lavede 3 birdies og en eagle på 5 huller. Så Henrik måtte hole en 8 meter for birdie på 17 og finde endnu en birdie på 18 for at dele matchen. En match der bød på hele 13 birdies og en eagle.
Jakob gav endnu mere spænding end godt var, da han og modstanderen begge var i vandet på 17, Jakob vandt hullet og gjorde det færdigt på 18. Så var vi på 7 point. John havde aftalt med Pernille, at der var mor og ny datter dag søndag, så han var på banen og vandt sikkert. 9 point og så det var op til Patrick at skaffe det 10., og det kom på hul 16 efter et fremragende 2. slag til en 1/2 meter. Tak for det. Sejren var i hus. Patrick vandt siden sin match på 18. til slutresultatet 11-7.
Tak drenge for en uforglemmelig søndag i Hillerød. To sejre i første turneringsweekend. Fantastisk godt gået.
Resultaterne betyder, at Dragør lige som Mølleåen har 4 points i 1. division øst pulje 2.
Johnny Twile
holdleder

© Copyright 2019 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |