Bestyrelsen lagde søndag en historie ud på hjemmesiden og på Facebook under overskriften ”Hold øje med symptomer” om et af vores medlemmer, som havde deltaget i Herredagens vintergolf torsdag den 12. marts efter at være kommet hjem fra vinterferie i Tyrol, som i dag af Udenrigsministeriet er at betragte som et højrisikoområde for Coronavirus.
Vores medlem, Ole Pedersen, har skrevet følgende ud til Herredgens vintergolfere, som han også¨ønsker, at alle medlemmer af Dragør Golfklub får mulighed for at læse:
                                                                                                                                
Kære golfere
 
Beklageligvis er det mig denne historie handler om, men forhåbentlig kan jeg berolige jer med følgende oplysninger.
 
Jeg har været på vinterferie i St Johann in Tirol, i det nordlige Tyrol tæt på den tyske grænse, fra d. 29.2 til den 7.3 2020.
 
På grund af to tilfælde af udbrudt Coronavirus i Innsbruck, samt flere tilfælde i skiområdet Ischgl, kontaktede min datter ved afrejsen d. 7.3 Sundhedsstyrelsen for at høre, om vi var underlagt restriktioner efter vores ophold i Tyrol.
 
Sundhedsstyrelsens tilbagemelding var, at der ikke var restriktioner, når vi kom fra det område. Jeg kan i den anledning oplyse at der ikke var tilfælde af Coronasmittede i området, og at de informationer jeg har frem til dato, heller ikke indikerer nogen tilfælde.
 
Efter vintergolfen torsdag d. 12.3, og efter at regeringen besluttede at lukke grænserne, blev Tyrol opgraderet til rødt område, og danskere med hjemkomst fra d. 2.3 og frem blev opfordret til at "gå i karantæne". Denne besked fik jeg altså efter golfrunden, og har været i karantæne siden og frem til på lørdag d. 21.3.
 
Jeg har så sent som i dag igen kontaktet Sundhedsstyrelsen, og forelagt dem den problemstilling der har været forbundet med golfarrangementet i torsdags, og spurgt hvorledes berørte medlemmer skal forholde sig.
 
Sundhedsstyrelsens tilbagemelding er, at der ikke er problemer i forhold til den kontakt, jeg har haft med jer, dels fordi jeg og mine berørte familiemedlemmer, i alt 6, er sunde og raske og ikke udviser symptomer, men også fordi vi ikke kommer fra epicentret i Tyrol.
 
Jeg beklager den uro det har skabt. Jeg tager selv virussen alvorligt, og planlægger selv ikke at spille golf med andre, før vi er på den anden side af problemet.  
 
De bedste hilsner 
Ole Pedersen
 
 

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |