Dagens retter Uge 27

Pris,- se på dagen. børn altid 50,-

Kan stadig bestilles som takeaway 

Bestil på Tlf: 31 69 09 44 eller i baren 

Mandag

Coq au vin med svampe, gulerødder, knold selleri, forårsløg, bagte hvidløg, nye kartofler og karsesalat
130,-

Tirsdag

Unghanebryst stegt med timian, hertil med tomatsalat med frisk ost og blåbær på siden, cremede nye kartofler med timian og hvidløg,  rå marinerede gulerødder samt dijon sauce 
140,-

Onsdag

Laks bagt med friske urter, hertil nye kartofler vendt y rygeoste creme, grønne asparges, lun fennikel salat samt kørvel sauce
145,-

Torsdag

Ølbraiseret gris med bagt pastinak, tomat, forårsløg,  syltede rødløg samt mos af kartoffel og persille
130,-

Fredag

Grillbuffet. Fra 17.00 - 24.00
Vi griller Oksefiletter i urte marinade, hertil buffet med tomat salat med blåbær, Rå salat med rødbede, gulerødder, kerner og vandmelon, frisée salat vendt med frisk parmesan, rødløg, spidskål, bønner og syltede tranebær, nye kartofler med urter, yoghurt dressing samt grov humus med chili og sesamfrø.
I peger og vi laver tallerkenerne i buffeten til jer, samt en kok gør det samme med kødet ved grillen. 
150,- voksne og børn 50,- 

Lørdag

Rødvinsbraiseret oksebryst med bagt blomkål, rå zucchini samt nye kartofler og rødvinssauce
130,-

Søndag

Karbonader med stuvede ærter og spidskål, hertil nye kartofler og bagte søde rødbeder 
110,-

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |