Helle Nørregaard Holmquist

Det er med stor glæde, at Dragør Golfklub kan byde Helle Nørregaard Holmquist velkommen som nyansat sekretær på kontoret. Helle starter torsdag den 1. marts og erstatter Irene, der efter 17 års ansættelse har valgt at gå på pension.
Helle, der er bosat i Tårnby, har de seneste 13 år arbejdet som sekretær i Roskilde Golf Klub. Helles arbejdsuge bliver på 25 timer, og hun skal i tæt samarbejde med Torben varetage bogføringen og månedsregnskaberne med budgetopfølgning til bestyrelsen. Derudover skal Helle stå for registreringen af medlemmer, planlægning af turneringer og i øvrigt servicere vores medlemmer.
Velkommen til Helle.
Irene har i øvrigt sidste arbejdsdag onsdag den 28. marts. Der vil blive afholdt en afskedsreception for Irene. Datoen for denne vil blive meldt ud, så snart den er fastlagt.

Ny organisation
 
Som tidligere oplyst har Davies Golf ApS opsagt samarbejdet, og klubben har ansat John Davies som cheftræner på funktionærvilkår. Sammen med sin kone Pernille vil John drive shoppen og også stå for boldopsamling. Derudover vil Pernille være ansvarlig for rengøringen af arealet fra indgangen til restaurant Mulligan og herunder også omklædningsrum og toiletter.
Receptionen flyttes over i shoppen, hvor Pernille er ansat til på deltid at betjene klubbens medlemmer og gæster sammen med ansatte fra kontoret og frivillige. Når der fremover er spørgsmål omkring booking og tilsvarende, skal du henvende dig i shoppen for at få hjælp. Åbningstiderne for receptionen og kontoret vil blive udvidet. 
På trænerfronten vil Kim Green fortsat være ansat under shoppen som trænerelev. Keen Bernberg er færdiguddannet som pro den 1. februar, og hans fremtid er endnu ikke helt på plads.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
 
 
 
 
 

© Copyright 2019 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |