Kære medlemmer

Situationen omkring Coronavirus forværres dag for dag, og det rammer nu også Dragør Golfklub hårdt.

Bestyrelsen har her til morgen besluttet at følge Dansk Golf Unions anbefaling til alle landets golfklubber om at lukke vores klubhuse, golfbaner og træningsfaciliteter ned.

Dette betyder, at Dragør Golfklub nu er lukket helt ned, og det gælder som sagt også for ophold og spil på banen. Forbuddet gælder foreløbig frem til mandag den 30. marts.

Kontoret vil i perioden opretholde et beredskab i begrænset omfang, og det samme vil vores greenkeepere. Har man behov for at komme i kontakt med klubben, skal det ske via:
Tlf: 32 53 89 75 eller på mail post@dragor-golf.dk   

Restaurant Dragør Spiseklub har allerede lukket ned, men det vil fortsat være muligt at bestille take away mandag til fredag. Det skal ske senest kl. 20 dagen før til afhentning dagen efter ml. kl. 17 og 18. Bestillinger sker på enten mail spiseklub.dragor@gmail.com eller på Dragør Spiseklubs Facebook side og på tlf: 31 35 21 45 / 28 12 91 22. Udlevering vil ske ved den nye hvide bagdør ind til køkkenet.

Bestyrelsen beklager, at det har været nødvendigt at tage dette drastiske skridt, men det er også ualmindelige tider, vi lever i lige nu. Vi holder selvfølgelig øje med situationen, og det er vores håb, at situationen har bedret sig så meget, at vi kan åbne for sommerspil den 1. april. Vi melder ud, når vi har nyt at fortælle.

På nedenstående links kan du læse Dansk Golf Union udmelding til landets golfklubber:

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/coronavirus-dgu-anbefaler-golfklubberne-lukker-deres-klubhuse-golfbaner-og

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/coronavirus-derfor-anbefaler-vi-lukning-af-golfbanerne
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |