Så er det tid til at finde Årets Frivillig, som vil blive tildelt Danske Bank Prisen.
Selve prisoverrækkelsen finder sted under middagen for bestyrelses- og udvalgsmedlemmer lørdag den 12. oktober.
Årets Frivillig udpeges af en priskomite, som består af filialdirektør Claus Dehn-Christoffersen fra Danske Banks Tårnby afdeling og klubbens formand Johnny Twile.
Følgende tre kandidater er indstillet og her nævnt i tilfældig rækkefølge.
Finn Phillip
Finn har i mange år hjulpet vores juniorer, ligesom han har taget hjælpetræneruddannelsen. Finn møder stort set op hver lørdag og hjælper til med træningen. Klubbens juniorlejre er også et sted, hvor man kan finde Finn. Og klubben kan altid være sikker på en positiv tilbagemelding, når der mangler en træner til træningen.
En kæmpe tak til Finn for den store hjælp.
Jo Leick
Har været i Baneservice i en årrække. Jo er altid hjælpsom og imødekommende, og hun har en fantastisk evne til at vejlede klubbens spillere. Hun har i år tillige været en del af det nystartede korps i receptionen, og også her har hun været fantastisk til at servicere golfere, der trænger til hjælp og udstyr.
En kæmpe tak til Jo for en stor indsats.
Peter Hartmann
Har de sidste tre år været holdleder for klubbens 1. divisionshold. Han har utrætteligt bakket op om spillerne i de lange weekender, hvor mødetiden er kl. 06:00, og aftensmaden bliver til natmad. Peter har et smittende humør, hvilket har givet spillerne stor tryghed, og i sidste ende var en medvirkende årsag til, at holdet i år vandt 1. division og spillede om oprykning til Santander Divisionen.
En kæmpe tak til Peter for de mange timer.
Tidligere prisvindere
Det er fjerde år, at Danske Bank Prisen skal uddeles. De tre tidligere prisvindere er:
2016: Linda Neel Pedersen
2017: Jørgen Jacobsen
2018: Lone Lund-Ravn

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |