Kig forbi og tal med os! :-) 
Eller bestil på 
tlf: 32 94 02 50 E-mail: restaurant@dragor-golf.dk


 
BRUNCH MENU 
BRUNCH BUFFET
YOGHURT M. HJEMMELAVET MÙSLI, OG AKACIEHONNING
HÅNDSKÅRET RØGET LAKS M. KRYDDERURTER
PARMASKINKE, PÅLÆG
CHORIZO
RØRÆG, COCKTAILPØLSER, BACON
FORSKELLIGE OSTE
FRISK FRUGT
PANDEKAGER M. SIRUP
HJEMMEBAGT BRØD
KAFFE, THE OG JUICE AD LIBITUM
 
175,-
(Børn under 12 år, 100 kr. pr kuvert)

TILVALG TIL BRUNCH
FRISK PRESSET APPELSIN JUICE SOM VELKOMST 25,-
ET GLAS CHAMPAGNE SOM VELKOMST 50,-            
FROKOST MENUER
 
MENU 1: FORÅRS FROKOST BUFFET
FRISK STENBIDERROGN M. CREMEFRAICHE OG RØDLØG
ONNBAGT LAKS M. KRYDDERURTER OG CITRON
CAESAR SALAT M.KYLLING
KRYDDERFRIKADELLER M. KOLD KARTOFFELSALAT
BACON / PORRER TÆRTE
KALVECULOTTE M. KOLD BEARNAISE SC. OG TIMIANKARTOFFEL
TOMATSALAT
BRØD OG SMØR
 
199 KR. PR. KUVERT

TILVALG DESSERT
MOCCA FRAGILITE´ M. BÆR
39 KR. PR. KUVERT  

 
MENU 2: LUKSUS FROKOST BUFFET

STJERNESKUD M. DAMPET OG STEGT RØSSPÆTTEFILET, REJER OG KAVIAR
RØGET LAKS M. ASPARGES OG DILD
TARTAR CLASSIC M. RÅ ÆGGEBLOMME
TARTELETTER M. KYLLING
ROASTBEEF M. GROV REMOULADE 
FLÆSKESTEG M. RØDKÅL
TO SLAGS OST M. DRUER
BRØD OG SMØR

229 KR. PR. KUVERT

MENU 3:  (max 15 kuverter)
 
Platte bestående af:
 
Karry sild m. rødløg
Rødspættefilet m. hjemmerørt remoulade og citron
Røget laks m. Asparges og dild
Roastbeef m. Remoulade
Brie m. druer
Brød og smør
 
En lille fadøl og kaffe til 175 kr.
 
Eller
 
Buffet bestående af:
 
Sild efter eget valg
Rødspættefilet m. hjemmerørt remoulade og citron
Æg og rejer m. kaviar
Hjemmelavet hønsesalat m. bacon
Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat
Ost m. druer
Brød og smør
 
En lille fadøl og kaffe til 200 kr.


MENU 4: FROKOST BUFFET
 
TO SLAGS SILD M. CAPERS OG LØG
RØDSPÆTTEFILET M. HJEMMERØRT REMOULADE OG CITRON
ÆG OG REJER M. KAVIAR OG MAYONNAISE
TARTELETTER M. KYLLING OG ASPARGES
LUN LEVERPOSTEJ M.CHAMP. OG BACON
FLÆSKESTEG M. HJEMMELAVET RØDKÅL
TO SLAGS OST M. DRUER 
 BRØD OG SMØR

189,-                 

MENU 5: TAPAS BUFFET 
CARPACCIO AF LAKS M.LIME OG REVET PARMESAN OST (Anrettet på tallerken)
 
BUFFET
SPICEY TUNMOUSSE PÅ HJERTESALAT
GAMPAS CON AJO (REJER M. HVIDLØG OG SOLTØRREDE TOMATER)
SERRANOSKINKE M. MELON OG MOZZARELLA
CHORIZO M. OLIVEN
QUICHE M. BACON, PORRER, OST OG TIMIAN
TORTILLAS M KYLLING RUCOLA OG SALSA
ROASTBEEF TAGLIATA M. RUCCOLA OG BALSAMICO
VARIATION AF TOMATER M. MOZZARELLA OG PESTO
SALAT M.
 
DESSERT
CHOKOLADE PANNACOTTA M.FRISKE BÆR
 
299,- PR KUVERT
(BØRN UNDER 12 ÅR HALV PRIS)

MORGENMAD OG FROKOST 

COMPANY DAY                                                              

Menu 1 for minium 20 kuverter. 

Morgenmadsbuffet

Skæreost, rullepølse og syltetøj
Blandede rundstykker og rugbrød
Appelsinjuice, æblejuice, kaffe og the

Frokostbuffet

Karrysild m. Æg og dild
Rødspættefilet m. Hjemmerørt remoulade
Æg og rejer m. Mayonnaise
Roastbeef m. Ristede løg og peberrod
Flæskesteg m. Rødkål
Lun leverpostej m. Bacon og champignon
To slags ost m. Druer
 
Brød og smør

Tilvalg bane snack
 Frugt                                        8,-
 Chokolade                                 15,-
 Sandwich                                  25,-

 
  275,-

 Menu 2 ( Minium 20 kuverter. )

Morgenmadsbuffet
Skæreost, rullepølse og syltetøj 
Blandede rundstykker, rugbrød og wienerbrød 
Æblejuice, appelsinjuice, kaffe og the

Frokostbuffet
Carpaccio af laks m. Parmesan og lime
 
Spicey tunmousse m. Jalapeños og dild
Tigerrejer m. Grønne asparges og soltørrede tomater
Salat m. Tomat og pesto
Kalveculotte m. Estragon creme
Serranoskinke m. Melon og rucola
Bacon-porre tærte

To slags ost m. Oliven
Brød og smør 


310,- 

AFTEN MENUER 
MENU 1: 3 RETTERS MENU 
Forret (Anrettet på tallerken)
Skaldyrssalat m. Rejer, krabbe og grønne asparges  
Hovedret (som buffet)
Helstegt oksefilet, Lammekølle og Glaseret skinke
Timiankartofler og flødekartofler
Hjemmelavet Bearnaise sauce
Rødvinssky
Tomatsalat m. Feta og Mixed salat
Dessert
Islagkage m. Frisk frugt
 
350,- KR. PR.KUVERT

MENU 2: 3 RETTERS MENU 
FORRET: 
REJECOCKTAIL M. KAVIAR OG ASPARGES
HOVEDRET: 
HELSTEGT OKSETYKSTEGSFILET M. FLØDEKARTOFLER, RØDVINSSKY OG SALAT
DESSERT: 
MOKKAFRAGILITE´ M. NOUGAT
275,- PR KUVERT
 
MENU 3:  3 RETTERS MENU 
FORRET: 

LAKSETARTAR PÅ SPRØD SALAT M.DILD SAUCE OG BRØD
HOVEDRET: 
OKSEFILET M. POM. ANNA, RØDVINSSKY OG GARNITURER
DESSERT: 
KARAMELRAND M. VANILJE IS
350,- PR KUVERT
 
MENU 4: 3 RETTERS MENU 
FORRET 
CARPACCIO AF LAKS M. LIME OG REVET PARMESANOST OG BRØD
HOVEDRET
HELSTEGT KALVEFILET M. SVAMPE SAUCE, POM. RØSTI
DESSERT: 
GARNITURER TIRAMISU
350,- PR KUVERT
 
MENU 5: 3 RETTERS MENU 
FORRET: 
FORETERRINE AF HAVKAT M.HUMMER, LAKSEROGN OG BRØD
HOVEDRET: 
HELSTEGT OKSEMØRBRAD M.HJEMMELAVET BEARNAISE SAUCE,
TIMIANKARTOFLER, GARNITURER OG HARITE COUVERT I BACON
DESERT: 
PAVLOVA M.IS OG FRISKE BÆR
450,- PR KUVERT
 


 

© Copyright 2017 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |