Kig forbi og tal med os! :-) 
Eller bestil på 
tlf: 32 94 02 50


 
BRUNCH BUFFET (SERVERES KL.10-12) 
 
YOGHURT MED HVEDEKERNER, BLÅBÆR OG AKACIE HONNING
RØGET LAKS MED GRØNNE ASPARGES OG KRYDDERURTER
SERRANO MED MOZZARELLA OG TOMAT
CHORIZO, PÅLÆG
RØRÆG, COCKTAILPØLSER OG BACON 
PANDEKAGER MED SIRUP
TO SLAGS OST
FRISK FRUGT
BRØD OG SMØR
KAFFE, TE OG JUICE

175 KR. PR KUVERT(MINIMUM 10 KUVERTER)
           
FROKOST BUFFET

RØDSPÆTTEFILET MED HJEMMERØRT REMOULADE OG CITRON
ÆG OG REJER MED KAVIAR OG DILD
ROASTBEEF MED PEBERROD OG RISTEDE LØG
LUN LEVERPOSTEJ MED CHAMPIGNON OG BACON
FLÆSKESTEG MED RØDKÅL
BRØD OG SMØR

150 KR. PR. KUVERT (MINIMUM 6 KUVERTER)

TILVALG TIL FROKOST BUFFET (HVER ENKEL RET VÆLGES TIL ALLE I SELSKABET)

EN SLAGS SILD(VALGFRI)15 KR. PR. KUVERT
TO SLAGS SILD(VALGFRI) 25 KR. PR. KUVERT
RØGET LAKS MED GRØNNE ASPARGES OG KRYDDERURTER. 30 KR. PR. KUVERT
RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG. 60 KR. PR. KUVERT
HJEMMELAVET HØNSESALAT MED BACON OG KARSE. 20 KR.PR. KUVERT
MØRBRADBØF MED CHAMPIGNON A LA CREME. 30 KR. PR. KUVERT
TARTELETTER MED KYLLING I ASPARGES. 25 KR. PR. KUVERT
BRIE MED DRUER. 15 KR. PR. KUVERT
TO SLAGS OST MED DRUER OG KIKS. 25 KR. PR. KUVERT   



 
FORÅRS BUFFET (MARTS - MAJ)
FRISK STENBIDERROGN MED CREMEFRAICHE OG RØDLØG
OVNBAGT LAKS MED KRYDDERURTER, REJER OG CITRON
KALVECULOTTE MED KOLD BEARNAISE SC. OG TIMIAN KARTOFFEL
BACON/ PORRE TÆRTE
KRYDDER FRIKADELLER MED TZATZIKI
TOMAT SALAT MED VANDMELON, RØDLØG OG FETA
BITRE SALATER MED OLIE/ EDDIKE
STENOVNSBAGT LANDBRØD

RABARBER TRIFLI MED LIKØR CREME

250 KR. PR. KUVERT(MINIMUM 10 KUVERTER)


 

 
 TAPAS BUFFET
RIMMET LAKS MED LIME OG PARMESAN OST
HÅNDPILLEDE STORE REJER MED CHILI OG HVIDLØG
VITELLO TONNATO MED KALVEKØD OG TUN
SERRANO MED RUCCOLA OG BØFFEL MOZZARELLA
CHORIZO MED OLIVEN
TOMATTÆRTE MED OST OG BACON
KYLLINGESPYD MED GRILLET PEBERFRUGT
ROASTBEEF TAGLIATA MED ROSMARIN OG BALSAMICO GLACE
SOLTØRREDE TOMATER OG BASILIKUM PESTO
MANCHEGO OST
STENOVNSBAGT BRØD

 
250 KR. PR. KUVERT (MINIMUM 12 KUVERTER)


AFTEN MENUER (MINIMUM 12 KUVERTER)

MENU 1
FORRET

SKALDYRSSALAT MED GRØNNE ASPARGES, KRYDRET TOMATDRESSING OG
STENOVNSBAGT LANDBRØD. ANRETTET PÅ TALLERKEN
HOVEDRET
HELSTEGT OKSETYKSTEG MED FLØDEKARTOFLER, RØDVINSSAUCE OG ÅRSTIDENS GRØNTSAGER
DESSERT
TRE SLAGS IS MED NØDDEFLAN OG CHOKOLADESAUCE
275 KR. PR KUVERT



MENU 2
FORRET

RIMMET LAKS MED RUCCOLA, LIME, PARMESANFLAGER, WASABI OG
STENOVNSBAGT LANDBRØD.ANRETTET PÅ TALLERKEN

HOVEDRET
HELSTEGT KALVEFILET MED SAUCE AF VILDE SVAMPE, ÅRSTIDENS GRØNTSAGER OG SALTBAGTE SMÅ KARTOFLER
DESSERT
CHOKOLADE PANNACOTTA
350 KR. PR. KUVERT



MENU 3
FORRET

TERRINE AF HAVKAT MED HUMMER, LAKSEROGN, KRYDDERURTER OG
 STENOVNSBAGT LANDBRØD. ANRETTET PÅ TALLERKEN

HOVEDRET
OKSEMØRBRAD MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER, TIMIAN KARTOFFEL OG HJEMMELAVET BEARNAISE SAUCE
DESSERT
KARAMELLISEREDE PÆRER MED PISTACIENØDDER OG VANILJEIS
450 KR. PR.KUVERT



 

 
 
                

 



 

 


 

© Copyright 2017 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |