Nicolas og Andreas glæder sig til at servicere medlemmerne

Sig goddag til vores to nye restauratører.
Nicolas Er Lund og hans makker Andreas Quitzau Andersen. To friske fyre på begge 36 år.
På den sidste dag i november underskrev Nicolas forpagtningsaftalen, og fra 1. januar driver han nu restauranten i partnerskab med Andreas.
Med de nye ansigter vil der også blæse nye vinde, og hvad kan vi så forvente os?
Ja først og fremmest skifter restauranten navn, og vil fremover hedde Dragør Spiseklub. Makkerparret introducerer også som en nyskabelse differentierede priser, og der vil på alle hverdage være liv i klubhuset fra kl. 05, hvilket betyder, at de morgenfriske kan regne med at kunne købe en kop kaffe eller en vand og nok også en ostemad, som kan nydes før dagens runde eller tages med ud på banen som takeaway.
- Det er ikke fordi, vi laver radikalt om på tingene. Der vil fortsat være en menu med tavleretter og dansk smørrebrød, men vi vil også introducere noget andet mad. Vi tilbyder en ny varm ret hver dag, som man enten kan nyde i restauranten eller tage med hjem, og selvfølgelig er vi også klar til at tage imod selskaber og andre arrangementer, lige som vi påtænker en række events for klubbens medlemmer hen over sæsonen, siger Nicolas Er Lund, der satser på ikke bare at kunne servicere medlemmerne, men også at kunne tiltrække gæster til restauranten fra nærområdet og fra Dragør by.
- Og hvad med priserne?
- Vi satser på fornuftige priser med hensyn til, at det jo er en forretning. Den største forandring bliver vores børnemenuer, hvor alle under 12 år kan spise til halv pris, lige som vi overvejer en rabat for vores ungdomsspillere.
Flytter cateringfirma
Nicolas Er Lund har i 13 år drevet Christianshavns Bistro og Catering. Den forretning driver han fremover videre fra golfklubben. Derfor de tidlige mødetider. Dragør Spiseklub driver han så i partnerskab med Andreas med hvem, han også har et fælles indkøbsfirma, Unum Group Aps.
- Muligheden for at blive forpagter kom på et godt tidspunkt. Vi havde begge brug for noget luftforandring, og nu glæder vi os bare til at komme i gang, siger Nicolas, der satser på at kunne åbne restauranten 1. marts, men det kan godt blive allerede i februar.
Når Nicolas ikke kan være mere specifik omkring åbningstidspunktet, skyldes det, at man først skal have færdiggjort en ombygning af området mellem køkkenet og lageret, så det kan bruges til at håndtere madvarer, for det bliver herfra, Nicolas skal drive sin cateringsvirksomhed. Han skyder selv 100.000 kr. i ombygningen.
- Hvad glæder I jer mest til?
- Først og fremmest til at komme i gang og så til at blive en del af klubmiljøet og lære medlemmerne at kende, siger Nicolas Er Lund.
Foreløbig er der indgået en forpagtningsaftale for tre år med mulighed for at forlænge aftalen efter et år. Det er formanden for Klubhusudvalget, Nicolaj Lyck, der har forhandlet aftalen på plads, og han er overbevist om, at vi har ansat de rigtige personer og glæder sig til samarbejdet.
- Jeg er overbevist om, at det bliver en god match, så velkommen til Nicolas og Andreas.
 

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |