"Irene good bye Irene good bye
Good bye Irene Good bye Irene
I'll get you in my dreams"


Med en lettere omskrivning af de første strofer af den legendariske amerikanske folkemusik- og bluessanger Huddie 'Lead Belly' Ledbetters udødeliggjorte sang 'Goodnight Irene', sagde Dragør Golfklub i fredags tak til Irene Storm Pedersen for 17 år og 5 måneders utrættelig virke på kontoret.

Det skete med en reception, hvor medlemmer, sponsorer og venner af Huset strømmede til for ikke bare at sige Irene tak, for hvad hun har gjort for golfklubben, men i lige så høj grad for at sige hende tak for alt det, hun igennem alle årene har gjort for dem.


En stolt farmor Irene med børnebørnene Clara og Ida

- Det er derfor vemodigt at skulle sige farvel til dig efter så mange år. Du er en stor del af Dragør Golfklubs historie. Det har for os været af stor værdi at have et så pragtfuldt og dedikeret menneske siddende og værne om os alle. Du har været et stort aktiv for golfklubben, sagde formand Johnny Twile bl.a. i sin tale for Irene.
Og så fortsatte han:
- Irene, du har været fantastisk. Vi kommer til at savne dig, men heldigvis får vi fortsat stor glæde af dig. Nu ikke på kontoret, men som frivillig koordinator. Og så vil vi fremover også kunne møde dig ude på banen, hvor jeg ved, at dit næste store mål er at forbedre dit golfhandicap. Held og lykke med din stræben om at få nogle gode golfår.
Formanden overrakte derefter på klubbens vegne Irene et gavekort på 4.000 kr. til Davies Golf.


Formand Johnny Twile holdt takketalen.

Næstformand Ulrik Ankerstjerne fulgte op med et gavekort fra bestyrelsen også til Davies Golf og nævnte, at Irenes indsat for klubben har været uvurderlig. Du har været servicemedarbejder med tryk på service, sagde han.

På vegne af sponsorerne overrakte Erik Bjørn et rejsegavekort til Mulligan Golf og sagde bl.a.:
- Du har været en fantastisk person. Du har gennem årene gjort et kæmpe arbejde med diverse arrangementer, og du har altid haft styr på tingene. Altid sød og altid venlig og så har du en fantastisk egenskab. Du er loyal. Det er derfor fuldt fortjent, at du i dag er midtpunkt. Kig dig omkring og nyd det. Vi har alle hver især noget at sige dig tak for.


Erik Bjørn sendte på vegne af klubbens sponsorer
Irene på pension med et rejsegavekort


Tidligere formand Mette Groth-Andersen tilsluttede sig de mange rosende ord og sagde, at Irene i sit arbejdsliv har slået en verdensrekord i sprængning af arbejdsopgaver. Og det altid efter devisen: Ja, nogen skal jo ordne det. Du har altid kæmpet for Dragør Golfklub, og din loyalitet har omfattet alle i klubben. Jeg ønsker dig et rigt og langt otium, sagde Mette.

Efter at have sunget en omdelt festsang på melodien 'Jeg vil male dagen blå' takkede Irene for de mange flotte ord:
- Mit formål med at være i Dragør Golfklub har altid været, at jeg skulle kunne hjælpe jer og være noget for jer. Og i har alle været både søde, venlige, spørgende og udfordrende. Tak fordi I kom i dag og tak for jeres venskab.


© Copyright 2019 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |