Så fik vi endelig afholdt årets generalforsamling. 77 medlemmer var mødt op på Løjtegårdsskolen og deltog med stor interesse i generalforsamlingen, der naturligvis var præget af Corona. 2020 er jo næsten overstået, så det var på nogle punkter blot en orientering om året til dato.
Beretning, regnskab, og budget godkendt uden indvendinger.
Valg til bestyrelsen resulterede i genvalg af Ulrik Ankerstjerne, Lars Jensen, Nicolaj Lyck, og Jørgen Jakobsen. Alle frem til generalforsamlingen marts 2022. Bestyrelsen havde foreslået Carsten Ardilsø og Heidi Ungermann som nye bestyrelsesmedlemmer. Begge valgt uden modkandidater. Heidi sidder frem til generalforsamlingen marts 2022 og Carsten frem til generalforsamlingen marts 2021. Stort tillykke til begge. Bestyrelsen mødes på torsdag d. 22. oktober og konstituerer sig.
Der blev også valgt en ny suppleant. Malene Hansen, der var forslået af bestyrelsen valgt frem til generalforsamlingen marts 2021 uden modkandidater. Også tillykke til hende.
Der blev også valgt ny revisor. TT Revision forslået af bestyrelsen og valgt. Velkommen til statsautoriseret revisor Torben Madsen fra TT Revision.
Referat fra generalforsamlingen kan ses HER


Torben Ehlers

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |