700 m2 rullegræs mere ved green 11 i dag, Og vi runder nu i alt 900 m2 udelukkede der, og så skulle man tro man var færdig, men nej yderligere 90-100 m2 mangler, det har været det største projekt længe af alle greensomgivelserne, og i morgen formiddag sætter vi den sidste pløk i og cementere at det hele er lagt.

Sammenlagt har vi lagt 3200 m2 rullegræs denne “vinter” og endelig kan vi snart åbne for det hele.

Vi greenkeepere har selv haft lidt mere indflydelse på udformningen af de 3 huller i år (11 - 14 - 15), og det har været en fuldendt fornøjelse, at følge slagets gang og se det næsten endelige resultat.

Det har været en lang sej og til tider uretfærdig kamp, med alt for meget vand og mangel på rullegræs, frostvejr og dybe kørespor, drænrør der havde givet op, og ikke mindst Corona

men nu er vi der !!!!!
Lige foran målet og vi er glade

En kæmpe stor tak til et fantastisk team på gården, der ufortrødent har været med hele vejen, med super humør og gåpåmod i alt slags vejr.

En lige så stor tak til John Davies, Henrik Bruun, og Michael Veile Jensen, for at have slidt og slæbt og båret til under processen, det har været virkelig opmuntrende at se jer uden for vante roller, kæmpe side om side sammen med os.

Resten af ugen vil gå med pasningen af banen, det er stadig meget tørt og af samme grund kan vi stadig ikke rigtig få noget gødning ud på Fairway.

Fra næste uge af vil vores entreprenør Hans, starte op på udformningen af bunkers, han vil stikke kanter af, og forme bunden samt arrangere div. Drænrør.
Det er aftalt at han starter ved green 15 og tager dem baglæns. Dvs. 14 og slut på 11

Vi er nød til at sikre os at den nye rullegræs, har bidt sig godt fast inden han starter, og derfor denne rækkefølge
Han skal bruge 4-6 arbejdsdage på dette når tørven vel og mærke har bidt sig fast, og sideløbende støber vi med Capillary Concrete og fylder sand i.

Derefter åbner vi for Green i samme øjeblik hver enkelt hul er lavet og projektet er færdigt, ( forvent 3-4 uger før alt er færdigt)

Vi er lige så utålmodige som i er, men vi glæder os.

Vi ses derude

Venlig hilsen Nicholas

© Copyright 2021 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |