Dagens retter uge 44

Kan laves som take away bestil på 31 69 09 44 eller i baren

Mandag
Braiserede svinekæber i rødvin med gulerødder og porto bello svampe samt mos af kartoffel med blomkål og purløg
125,-

Tirsdag
Pasta med Laks i dild sauce, hertil grønne ærter, cherry tomat, asparges og frisk parmesan
120,-

Onsdag
Flæskesteg med kartofler, rødkål med æbler og tranebær samt mormor sauce
130,-

Torsdag
Peberbøf af dry aged hakke kød, hertil cremet peber sauce, bagte kartofler samt søde rødbeder og spejlæg
110,-

Fredag
Culottesteg med grove fritter, bagte hvidløg, Bearnaise sauce samt tomat salat med frisk ost og rødløg
150,-

Lørdag
Coq au vin med svampe og rosmarin, hertil pure af søde kartofler, samt bagt pastinak og forårsløg
125,-

Søndag
Pasta bolognede med frisk parmesan og tomat salat på siden med rucola pesto og syltede rødløg
99,-

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |