Farvel til Coronabanen og goddag til normalbanen.

Med den seneste udvidede genåbning af Danmark,vil vores golfbane fra tirsdag den 19. maj ligne sit gamle jeg.
Her vil det igen være muligt at booke tre starttider om ugen og benytte boldrendetider, og KiK-klubberne vil igen få sine reserverede starttider. Dog vil allerede reserverede tider for uge 21 blive opretholdt.

På driving range vil alle måtter blive udlagt, og det samme gør riverne i bunkers og ”kræmmerhusene” på teestederne til opsamling af bl.a. knækkede tees. Skummet i hulkopperne bliver fjernet.

Toiletterne på banen vil lige som affaldskurvene også igen kunne benyttes.

I klubhuset vil der være adgang til samtlige toiletter, mens badefaciliteterne forsat for en periode være spærret.

Proshoppen vil være åbent dagligt.

Det samme vil restauranten. For ophold i restauranten og på terrassen vil gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne dog blive opretholdt. OBS: Anvisninger fra restauratørerne skal derfor efterkommes. De sørger omvendt for, at der er den påkrævede afstand mellem bordene og vil løbende sørge for afspritning mv.

Andreas & Nicolas gør i øvrigt opmærksom på, at de starter op med fuldt menukort fra mandag den 18. maj samt alle drikkevarer og herunder også fadøl. Dagens retter vil blive lagt ud uge for uge og vil nu også omfatte weekender. Derudover vil der være tavleretter, banesandwich, smørrebrød, diverse salater, kager og kioskvarer.
Som et nyt tiltag vil der hver søndag være en brunch & frokost buffet fra kl. 10, og en aften om ugen vil der ligeledes være en grill buffet.

OBS: Husk, at Coronavirussen desværre ikke er forsvundet så sørg for at holde en meters afstand til medspillere og andre, og som tidligere vil spil og færden på vores anlæg fortsat være på eget ansvar.

God sommergolf til alle.
 
Venlig hilsen
Bestyrelsen                                                                           
 
 

© Copyright 2021 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |