Klubmesterskab 2020
Så fik vi afholdt klubmesterskaber 2020. Lørdag blev meget kaotisk, da et voldsomt tordenvejr lå over banen, det meste af morgenstunden. Det gjorde det nødvendigt at annullere første runde i mesterrækkerne, ligesom superveteran og veteran er flyttet til weekenden d. 12. og 13. september 2020.
Men mesterskabet blev afholdt og det var med stor glæde, at vi søndag aften kunne kåre årets mestre.
Dame mester blev vundet af Caroline Nistrup efter to runder i par og derfor en slutscore i par. Der var mere kamp om andenpladsen, der gik til Mie Mehlsen i +14. Tillykke til begge.
Herre mester blev vundet af Bertil Lykkeberg i samlet en over par. Bertil er dermed den yngste klubmester i klubbens historie, og han må have en stor golffremtid. Også her var der større kamp om andenpladsen, der gik til Simon Ehlers i + 6. Tillykke til begge.
Dame senior blev vundet af Gitte Larsen og Henrik Bruun løb med sejren i herre senior. Også her var der tale om sikre sejre. Tillykke til begge.
Herre A blev en tæt affære, hvor Nicklas Christiansen trak længste strå og vandt med et slag foran Arne Jensen. Herre B blev vundet af Søren Jensen med 41 point og Dame Stableford gik til Petra Højgaard Theland med 33 point. Stort tillykke til alle tre vindere. På billederne ses klubbens to bedste spillere Bertil Lykkeberg og Caroline Nistrup. 
Nederst: Henrik Bruun - vinder af senior herrer række, Gitte Larsen - vinder senior damer række, Petra Høigaard Theland - vinder dame stableford række og Bertil Lykkeberg - klubmester i mesterrækken for herre. 

© Copyright 2020 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |