Dragør Golfklub
UDLEJNING AF BUGGIER I DRAGØR - PRIS 250 KR.
1.
Booking af buggier

 

 

Sker gennem Golfbox eller ved henvendelse til:

Golfshoppen:
Se åbningstider her
Telefon +45 32940240 eller ved direkte henvendelse.

Sekretariatet: 
Se åbningstider her
E-mail adresse: 
post@dragor-golf.dk og telefon +45 32538975 eller ved direkte henvendelse.

2.
Betaling for leje af buggier

 

Almindelig udlejning koster kr. 250 for en buggy for 18 huller.
Dårligt gående kan, efter ansøgning og godkendelse i Sekretariatet, købe 10-turs kort til eget brug til kr. 1000 pr. stk.
Betaling sker enten til den pr. mail oplyste bankkonto eller til Sekretariatet og Golfshoppen i deres åbningstider. Uden for Sekretariatets og Golfshoppens åbningstider kan der alene betales kontant + kreditkort. Beløbet lægges i den i reolen foran Sekretariatet fremlagte kuvert, der efterfølgende lægges i den brevkasse, der er til greenfee kuverter.

3.
Nøgle til buggierne

 

Nøglen til buggierne kan afhentes i Sekretariatet eller Golfshoppen i deres åbningstider og skal efter endt brug afleveres samme sted. Uden for disses åbningstider kan nøglen afhentes på et nærmere aftalt sted, og den skal efter endt brug afleveres i den brevkasse, der er til greenfee kuverter.
Buggierne er parkeret under halvtaget ved bagladerne og skal efter endt brug atter parkeres her. Husk at tilslutte ladestik.

4.
Lukning af banen for kørsel med buggier

 

Greenkeeperne kan afhængig af banens tilstand lukke for kørsel med buggier. Lukning for kørsel med buggier vil blive meddelt på Klubbens hjemmeside via Golfbox og ved opslag i klubhuset og på banen. Alle forudbetalinger vil blive refunderet.

5.
Reglerne for kørsel med buggier

 

Se: Regler for kørsel med buggier i Dragør Golfbane
 

Buggyen bookes via Golfbox. Når der bestiller en tid til spil på nettet via Golfbox, og man gerne vil have en buggy, trykker man på teksten "Tilføj ekstra". Her vælges den spiller, der skal have en buggy, ved at trykke på den lille pil og derefter på tilføj.

Buggyen betales på kontoret kr. 250,-. Nøgler udleveres også på kontoret alt. Golfshoppen.

Med venlig hilsen
Kontoret


NYD TUREN OG PAS PÅ DIG SELV OG PÅ BANEN

© Copyright 2021 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |