Hvem støtter klubben økonomisk ?
Nedenfor finder du en beskrivelse af de enkelte virksomheder. Herunder de fordele de tilbyder klubbens medlemmer. Vi beder dig støtte op om Erhvervsklubben. Uden dem ville vores kontingent være temmelig meget større

Her kan du søge kategori:

Advokat
Bank & Finans
El & VVS
Malere
Møbler & Indretning
Revisor & Regnskab
Sport & Udstyr
Swimmingpools
Vin & Spiritus
Skilte & ReklameAdvokat


Advokatfirmaet Michael Friis Pedersen yder i samarbejde med en række andre advokater på Amager, Frederiksberg og i København rådgivning inden for alle juridiske områder til både erhvervsvirksomheder og privatpersoner.
For privatpersoner er der særligt fokus på ejendomshandler, testamenter, ægtepagter og dødsboer.
For erhvervsvirksomheder rådgives der om alle almindelige opgaver lige fra inkasso til ansættelsesretslige spørgsmål og omstruktureringer som fusioner, spaltninger mv.
Alle medlemmer af Dragør Golfklub modtager en rabat på 10% af det endelige honorar. Eksempelvis har advokatfirmaet et fast honorar på ejedomshandler lydende på kr. 8.000 + moms, hvilket for medlemmer af Dragør Golfklub efter rabatten bliver kr. 7.200 + moms
Advokat Michael Friis Pedersen,
Telefon: 70 334 334
Mail: mfp@advokat-mfp.dk


Din advokat i processen når du skal have nyt IT.
Overvejer I at udskifte eller forbedre jeres nuværende IT-løsninger, er det ofte en lang og slidsom proces med mange faldgruber.
For at øge sandsynligheden for succes, er det vigtigt, at virksomheden har de nødvendige kompetencer og ressourcer. Det er ikke altid tilfældet, og derfor kan jeg hjælpe dig igennem processen.
Jeg har været privilegeret at arbejde med de fleste forretningsprocesser gennem min karriere, og den viden og kompetancer, kan du få glæde af i dit projekt. Erfaringerne kommer fra private og offentlige virksomheder. Fra små, mellemstore og store virksomheder. Altid med jord under neglene og relativt dybt nede i maskinrummet.
Som uvildig rådgiver kan jeg hjælpe jeres virksomhed med udarbejdelse af den samlede plan. Og måske kan I endda få tilskudvia det offentlige på op til kr. 100.000,- til at betale for den assistance.
Action:
Book et uforpligtende møde og få belyst jeres muligheder:
Ring på 20 29 88 86 
eller send e-mail til Erik Hendriksen på
ehe@sedna.dk
Læs mere på www.sedna.dkBank & FinansEt stærkt lokalt alternativ fra Middelfart til Dragør og med flere filialer på Amager er vi også tæt på dig. 
Vi kan både rådgive dig om din private økonomi, din virksomhed og din formue. 
Sparekassen Sjælland – Fyn er en sparekasse med sunde rødder tilbage til 1825, og vi vil bidrage til at gøre lokalområderne til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.
Hos os får du:
•    en lokal filial der er tilgængelig
•    en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, din formue, din virksomhed
•    en stærk lokal bank med korte beslutningsveje 
Vi er klar til at holde et uforpligtende møde:
Dragør: Filialdirektør Lennart Fynboe Tlf.: 5957 6131 Mail: lef@spks.dk
Amager: Filialdirektør Elisabeth Grandt Tlf. 5948 2269 Mail: elg@spks.dk
Islands Brygge: Erhvervsrådgiver Mark Elmgreen Tlf.: 2065 8381 Mail: mrk@spks.dk
Islands Brygge: Formuerådgiver Vivi Korup Tlf.: 5616 5024 Mail: vko@spks.dk

Er man en boligBank, er man godt nyt for boligejere.
S
om kunde i BoligBanken er du godt hjulpet. Du får kompetent økonomisk rådgivning og et fuldt dækkende udbud af attraktive løsninger til din økonomi, til finansiering af din bolig og til pleje af din formue. Du får også gode løsninger til din bolig fx BoligEftersyn, som giver overblik og konkrete anbefalinger til vedligeholdelse og istandsættelse af din bolig. Og skal du flytte, kan vi også hjælpe dig trygt gennem hele processen med fx BoligSkifte eller FørsteBolig.
Som golfspiller i Dragør Golfklub vil vi meget gerne invitere dig til et uforpligtende møde, hvor vi gerne skulle give dig nogle gode finansielle løsninger som gør familiens økonomi bedre og mere tryg.
Centerdirektør Trine Mathiesen, e-mail: tjma@nykredit.dkEnglandsvej 376, 2770 Kastrup, (Spiller selv i klubben)
Vi yder en langsigtet rådgivning om din økonomi såvel privat som erhverv, herunder formidling af markedets billigste realkreditlån til privat og til vores kunder.
Vi har også 360 graders Private Banking rådgivning til formuende kunder med specialister indenfor skat og investering.
Den lokale afdeling af Jyske Bank er lokalt forankret med lokale medarbejdere.
Boligejernes Bank: https://www.jyskebank.dk/
produkter/bolig/laan/jyskebanklaan

Sebastian Eriksen, Afdelingsdirektør
Tlf: 89 89 03 13
BankNordik er en full-service bank med fokus på privat- og Private Banking-kunder. Som kunde hos os får du en lang række løsninger, der hjælper dig med både den daglige økonomi og de større økonomiske beslutninger som bolig, investering, pension og forsikring.
Priserne er konkurrencedygtige, og jo flere forretninger, du samler hos os, jo bedre priser og vilkår, kan vi tilbyde dig. Du finder vores filialer på Kongelundsvej, I Dragør og på Amagerbrogade samt i det øvrige Storkøbenhavn.
Som medlem i Dragør Golf tilbyder vi dig og din familie:
• Et uforpligtende møde, hvor vi kommer hele vejen rundt om din økonomi
• Tre golfbolde som tak for din tid
• Gratis bankskifte
• En fast personlig rådgiver
Du er velkommen til at kontakte os:
Filialleder på Kongelundsvej Sebastian Tiedgen, Tlf.: 33 46 54 01, Mail: sti@banknordik.dk
Privatkunderådgiver på Kongelundsvej Jane Skouv Lapain, Tlf.: 33 46 53 17, Mail: jal@banknordik.dk
Filialleder i Dragør Tom Dibbern, Tlf.: 33 46 55 01, Mail: tdi@banknordik.dk
Læs mere om os på www.banknordik.dk


Derfor støtter vi Dragør Golfklub:
I Danske Bank tror vi på, at gode oplevelser er vigtige for skabelsen af gode relationer. Danske Bank bygger på relationer, og vi stræber hver dag efter at give vores kunder og interessenter den bedst mulige oplevelse i alle deres kontakter med os.
Dragør Golfklub inviterer hvert år inden for til et stort antal oplevelser.
Derudover leverer de altid en professionel ramme for indgåelse og vedligeholdelse af værdifulde lokale relationer. Derfor er vi glade for at støtte Dragør Golfklub.
Claus Dehn-Christoffersen
Filialdirektør Tårnby
Danske Bank - Tårnby Afdeling, Amager Landevej 40, 2770 Kastrup
Tlf.nr. 45 12 37 80 Telefax 45 12 37 81 Lokal nr. 33035 Mobil nr. 25 42 43 71
www.danskebank.dkNorden CEF tilbyder rådgivning inden for to spor: Finansiel Matchmaking og børsnotering. Begge spor kan ofte være uoverskuelige for små og mellemstore virksomheder, men her tilbyder Norden CEF en 360 graders løsning, hvor vi faciliterer alle led i processen. Vi hjælper med generationsskifte, bank og finansieringsforhold, kapitalrejsning og børsnotering hvis det er den rette løsning. Vi har et stort hold eksperter, som vi kan trække ind på en relevant case. Vi har stor erfaring i at drive forretning og kan derfor være den rette sparring for din virksomhed.
John Norden, CEO og Partner. Tlf: 20 72 02 00
https://jn@nordencef.dk


EL & VVSAmagerbrogade 130
Tlf: 70 27 01 30
https://info@lysilampen.dk
Vi kan det meste - se her


FLD A/S er et gammelt velrenommeret firma fra 1936. Vi udfører alle traditionelle el & vvs / blikkenslager opgaver inden for nybyggeri, renovering til ganske almindeligt service og vedligeholdelse. Ligeledes tilbydes den energirigtige løsning til jeres hus / ejendom. Vores afdelinger dækker hele Sjælland.
Vi tilbyder 10 % rabat på faktura på almindeligt timelønsarbejde. Oplys DGU-nr. og bestil på anders@fld.dk eller tlf: 22101479.
Ligeledes kigger vi gerne forbi og giver et uforpligtigende tilbud på alt inden for El & VVS.
Finn L & Davidsen A/S
Tlf: 70122020 / www.fld.dk
Afd. Leder Amager afdelingen:
Anders Christiansen
Mail : anders@fld.dk
Direkte tlf: 22101479


Møbler & Indretning 

BOTIUM beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet, og vi får æstestik funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark.
Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.
info@botium.dk / 32 52 08 52

Revisor & Regnskab


Vi er rigtig gode til at håndtere mindre og mellemstore firmaer og deres mange problemstillinger.
Vi kan tilbyde 20% på første års honorar.

Lennart Gutfelt, lg@gutfelt.com, 32 52 23 53


 

Revisionsfirmaet Lars Bastholm er et godkendt revisionsfirma, som er lokalt forankret på Amager. Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, som giver os et indgående kendskab til dig og din virksomhed. Det gør, at vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til økonomi, skat, moms eller andre områder, hvor du har behov for ekstern rådgivning.
Lars Bastholm, Tlf: ??????22 30 72 11
https://lb@larsbastholm.dk


Sport & Udstyr

Vi kan tilbyde god stemning i flotte lokaler. Her kan man holde sit golfsving ved lige hele vinteren – spille golfturneringer – afholde golf company days  – firmaarrangementer med alt indenfor sport op til 200 deltagere – firmafester med forskellige temaer i vores flotte lokaler.
Dragørs medlemmer får 20% rabat på vores standard simulator udlejningspriser.
Keld Jensen
Tlf: 38 34 19 25
mobil: 27 87 10 01
e-mail: keld@simgolf.dk

 Swimmingpools

Har I en swimmingpool eller overvejer I at få en?
Aqua Wellness vil gerne være jeres samarbejdspartner ved valget af jeres nye swimmingpool. Lige fra design, projektering, udførelsen og til den færdige swimmingpool står klar til brug.
Har I en swimmingpool, og overvejer overdækning eller en varmepumpe hjælper vi gerne med valg af den rigtige løsning. 
 Aqua Wellness tilbyder service og vedligeholdelse af alle typer swimmingpools. Vi lagerfører alt til jeres swimmingpool, så kik forbi.
Vi tilbyder alle medlemmer med swimmingpool en gratis gennemgang af jeres anlæg for optimering eller bare en hyggelig snak om driften.
Skal I sælge jeres hus med pool, giver vi en gratis gennemgang inden for drift af anlægget med de nye ejer.
Vi giver 10 % på alle varer i vores Webshop til medlemmer i Dragør Golfklub.
Brug koden Golf2015 i betalingsmodulet og indtast jeres DGU-medl.nr. i beskedfeltet (efter I har valgt levering) så fratrækkes der 10% på alle varer.
Søren Jensen
Aqua Wellness A/S
Tlf.: +45 71 99 61 61
Mail: sj@aquawellness.dk
Webshop: www.AquaWellness.dk

Vin & SpiritusSkilte & Reklame


Vi udfører stort set alt i skilte, bilfoliering og diverse reklameopgaver.
Vi tager os af opgaven fra start til slut, da vi har både grafikere,
egen produktion af print mv. samt egne skiltemontører.
Firmaet ligger på Amager, men vi kører over hele Danmark.
Vi har eksisteret i 26 år.
 
Kirstinehøj 61, 2770 Kastrup
Tlf: 32 50 82 80
Gitte Malling - 31 18 60 31
e-mail: gm@a-sign.dk
www.a-sign.dk
  
Kunderne er online, er I stærke der og har I en digital strategi?
 
I oplever sikkert, at jeres kunder søger mere og mere online efter ydelser indenfor jeres felt. Den rejse kunderne er på, når de skal vælge en leverandør foregår i høj grad igennem Google og de sociale medier. Hvis I ønsker at stå stærkt i forhold til at få nye kunder, så skal I være der hvor jeres kunder er og det er online, samt på de sociale medier, både organisk og betalt. Når man forstår kunderne, så får man flere kunder. 
 
Undfreunde er et digitalt reklamebureau, der kan hjælpe jer med at få flere kunder, samt øge loyaliteten på dem I allerede har ombord. Vi har fokus på strategisk udvikling, nyhedsbreve, jeres site, SEO, online marketing, sociale medier og naturligvis også de mere traditionelle medier af fysisk karakter, samt kundeanalyser og fokusgrupper. 
 
Vi tilbyder alle medlemmer i Dragør Golfklub en gratis 2 timers opstarts workshop, hvor vi sammen gennemgår hvilke konkrete muligheder I har for at flere kunder ved hjælp af online marketing og tilstedeværelse.
 
Vi glæder os til at høre fra jer og til i fællesskab ruste jeres virksomheden til fremtiden. Samt naturligvis søsætte en rejse, der vil give jer en masse nye kunder.
 
Kontakt info:
Jesper Holme  
42 222 101
jesper@undfreunde.com
Undfreunde.com
Lillegrund 57 - 2300 København S


 

.

© Copyright 2021 | Dragør Golfklub  | Kalvebodvej 100 | 2791 Dragør | Tlf: +45 32 538975 |